Львівська ОДА зпрошує ГО до участі у конкурсі культурно-мистецьких проектів

Департамент з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення культурно-мистецьких програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями. Цьогоріч для реалізації таких програм в бюджеті передбачено 180 тис. грн. Максимальна фінансова підтримка одного проекту не перевищуватиме 25 тис. грн.

Як наголошують у департаменті, основними цілями та пріоритетними завданнями конкурсу є розвиток та підтримка образотворчого, театрального, музичного, хореографічного мистецтва, а також  кіномистецтва, музейної справи та підтримка сучасного візуального мистецтва (медіа, перформанс, інсталяція).

Конкурс триватиме до 26 вересня. Пропозиції від громадських організацій приймаються щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 10:00 до 18:00 год., за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 14, каб. 35, департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОДА. Також можна надсилати проекти поштою з поміткою «На конкурс мистецьких програм». Телефон для довідок: (032) 261-22-27, (032) 261-26-48.

Форми документів:

заява на участь у конкурсі;

опис культурно-мистецької програми (проекту, заходу);

кошторис витрат, необхідних для виконання програми;

інформація про діяльність громадської організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: