Львівські підприємці бігтимуть міні-марафон

5 вересня у Стрийському парку відбудеться Перший львівський біговий міні-марафон для підприємців Львівщини. Захід відбуватиметься за ініціативи ГО «Клуб Ділових Людей» та спортивного клубу «Ультра».Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Підприємці бігтимуть 4,2 км, чим сприятимуть популяризації бігової культури України. Інша мета бігового марафону – благодійна. Кожен учасник зможе зробити символічний внесок для розвитку соціального розвиткового проекту «Квиток до успіху».

«У Клубі Ділових Людей від дня заснування пройшло більше 10 000 заходів різного характеру – від «Рецептів успіху» до семінарів та майстер-класів, але щоб біговий марафон… Такого ще не було. Тож львівські підприємці мають унікальну можливість взяти участь у події Клубу історичного значення, – відзначила керівник Львівської філії Клубу Ділових Людей Оксана Кулеба. – Давайте всі разом спростуємо стереотип про підприємців, які байдужі до спорту. Приходьте на біговий марафон – буде весело, корисно і мегапозитивно».

У Клубі Ділових Людей біговим міні-марафоном анонсують масштабний щорічний «Інтелектуальний марафон» – проект, який складається із 42-х заходів з обміну досвідом, навчання та налагодження контактів. Заходи триватимуть з 10 вересня до 28 жовтня і призначені для власників, керівників та менеджерів бізнесу у Львові та за межами міста. Родзинка «Інтелектуального марафону» – святкування 6-ї річниці Клубу Ділових Людей.

Реєстрація та біговий марафон вже відкрита та можлива за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1325.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: