Львівські виробники презентуватимуть свої товари на початку жовтня

Підтримуємо національного виробника. 1-6 жовтня в приміщенні Палацу мистецтв (вул. М. Коперника, 17) вже увосьме пройде виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник».

Відповідне рішення сьогодні, 26 серпня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Організатором виставки-ярмарку визначено оператора виставкової діяльності ПАТ «Гал-ЕКСПО». Участь у ній вже традиційно візьмуть місцеві виробники, які представлятимуть свою продукцію

Рішенням виконкому також передбачено дотримання на час проведення виставки санітарних норм допустимого шуму, за необхідності – надання невідкладної медичної допомоги, заборону торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями тощо. Окрім того, з 1 вересня до 6 жовтня у місті буде розміщено 6 рекламних білбордів та 6 сітілайтів.

Нагадаємо, виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» відбувається у місті з 2008 року. Основною її метою є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств. У рамках виставки-ярмарку відбуваються семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації, нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!» тощо. Торік до виставки долучилось більше 70 підприємств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: