Садовий відмовив Веремчуку у голосуванні щодо оренди приміщення для Центру забезпечення військових

Сьогодні, 27 серпня, керівник «Народної Самооборони» Львівщини, голова депутатської групи «Громадський рух «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук звернуся до міського голови Львова Андрія Садового з прохання винести на наступне засідання міської ради проект ухвали щодо надання в оренду приміщення за адресою вул. Шевченка, 350В для забезпечення Центру забезпечення військових.

Нагадаємо, нещодавно волонтерам Самооборони стала відомою інформація, що Львівська міська рада планує опломбувати приміщення «Центру забезпечення військових»

«Приміщення Центру є дуже важливим для нас. «Народна Самооборона» офіційно готує пакет документів, щоби заключити оренду. Якщо все таки, приміщення будуть пломбувати – це означатиме, що Львівська міська рада заблокує діяльність волонтерського центру, який уже зібрав та відправив на Схід понад 750 тонн допомоги. Такі дії з боку влади неабияк похитують довіру до пана Садового та його команди. Якщо таки мерія наважиться забрати приміщення Центру, то ми, разом із хлопцями, які отримують допомогу, з їхніми сім’ями, підемо до пана мера», - заявив керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

20150423-IMG_2736У свою чергу, Садовий відмовив Веремчуку проголосувати за внесення пропонованої ухвали на порядок денний на наступному засіданні депутатів. Вочевидь, питання волонтерів і допомоги воякам не є для Садового настільки важливим. Втім, додамо, мер Львова таки дав розпорядження Інні Свистун оформити документи для оренди приміщення Центру.

IMG_1512Зазначимо, минулої п’ятниці, 21 серпня, волонтери Самооборони відправили на схід 17-й за рахунком карав з допомогою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: