Саврук: Владу треба контролювати зсередини (відео)

Головною рушійною силою політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» сьогодні є громадські активісти, волонтери, «майданівці», журналісти, учасники АТО, соціально-відповідальні підприємці – люди, які вже довели свою ефективність навіть не маючи владних повноважень.

Про це розповів заступник керівника Львівського обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Володимир Саврук в ефірі програми телеканалу НТА «В об’єктиві».

Зазначимо, ще у липні політична партія «Громадський рух «Народний контроль» задекларувала свою участь у місцевих виборах.

«Саме Революція Гідності стала основним поштовхом, щоб «Громадський рух «Народний контроль» перейшов із громадської до політичної діяльності. Люди хочуть системних, а не кадрових змін. На жаль, після Майдану цього не відбулося. Ми побудовані на європейському принципі «знизу до верху», тому ми відкриті для людей, особливо до тих, хто є волонтерами, вихідцями з Майдану, журналістами,соціально-активними підприємцями. Ми впевнені, що з такою командою можна досягнути змін», – заявив Саврук.

Кадрове питання у «Громадському русі «Народний контроль» є одним із найважливіших.

Володимир Саврук запевняє: «Я особисто слідкую за роботою партійних осередків у районах області. До нас хочуть потрапити не лише люди з темним минулим, а й ті, які бажають використати наші потужності в особистих цілях. Через великий відсоток довіри жителів Львова до нас, бізнесмени, які вбачають політику як сферу прибутку, намагаються до нас влізти. Але ми працюємо лише із чесними, свідомими громадянами».

Незважаючи на те, що «Громадський рух «Народний контроль» є молодою політичною силою, партія висуває своїх кандидатів як і в міську так і в обласну ради.

«Будь-яку владу, треба контролювати зсередини, щоб вона працювала чесно.  Тому ми візьмемо участь у виборах, у всіх містах обласного упорядкування та у районних центрах, щоб не давати очільникам бездіяти. Нехай на кожного карася буде щука», – заявив заступник керівника обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Володимир Саврук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: