У Ляшка закінчились гроші на рекламу?

Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко разом із колегами зареєстрував законопроект про заборону політичної реклами. Про це Ляшко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, пише Дивись. Інфо.

"Не можна бездумно викидати мільйони доларів на політичний піар у той час, як сотні тисяч українців живуть на мінімальну зарплату у 1218 грн. Працювати треба, а не промивати людям мізки брехливими обіцянками", - написав Ляшко.

Нагадаємо, сам Ляшко у найкритичніший час після Майдану та початку бойових дій на Сході країни витратив великі суми та свої бігборди під час президентських та парламентських виборів.

Скільки коштів витратив Ляшко на політичну рекламу оцінити важко.

"Саме Олег Ляшко був безумовним героєм передвиборчої кампанії 2014, завісивши навесні весь Київ, всі траси навколо столиці та по країні бордами з зображенням вил, Путіна та написом ПТН ПНХ. Без фінансових проблем він повторив це восени на виборах до ВР", - зауважує Леся Мазанік, колишній зам. головного редактора інтернет-видання "ГОРДОН", яка готувала спецпроект про виборчу рекламу в Україні під час кампаній минулого року.

"За обсягом реклами Ляшко впевнено наздоганяє Тігіпка, особливо, якщо врахувати, що партійні банери радикалів заполонили весь український інтернет. На них замість Путіна красується вже сам Олег Валерійович. Він же - на цей раз з автоматом замість вил - з'явився на свіжих рекламних щитах, розвішаних по Києву в останні вихідні вересня", - йдеться у матеріалі автора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: