Діти із потребуючих сімей проведуть активне дозвілля

У понеділок, 31 серпня, о 12.00 год. працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках кампанії «Відповідальне місто» проведуть благодійний захід «Пустотливі леопардики». Мета заходу – залучити дітей до активного та здорового способу життя, розвинути їхні фізичні можливості: спритність, швидкість, витривалість, силу, навчити дітей правильно організовувати своє дозвілля. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Під час заходу діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, малозабезпечених та сімей вимушених переселенців матимуть активні розваги на батутах, лабіринтах, гірках, сухих басейнах у дитячо-розважальному центрі «Леопарк».

«Рухливі ігри, вправи – улюблені забави для дітлахів будь-якого віку. Вони є корисними як для фізичного так і емоційного розвитку дитини, дарують радість малечі, яка отримує задоволення від того, що з користю проводить час, навчаючись чогось нового», - розповіла Світлана Гриців, начальник відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Захід відбудеться за адресою: ДРЦ «Леопард», Львівська обл., Пустомитівський р-н, с.Сокільники, вул. Стрийська, 30 та охопить 25 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: