Ляшко із львівськими однопартійцями вшанували пам’ять Каменяра

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко 27 серпня перебував із робочим візитом у Львівській області. У Львові разом із однопартійцями взяв участь у заходах із вшанування 159-річчя від дня народження видатного українця Івана Франка. Олег Ляшко спільно із головою виборчого штабу Радикальної партії у Львівській області Юрієм Візняком поклали квіти на могилу Франка на Личаківському цвинтарі, а також виступили біля пам’ятника Каменяру у центрі Львова.

Також уже традиційно, учетверте, Ляшко спільно із львівськими членами партії побували у родинному селі Івана Яковича – Нагуєвичах Дрогобицького району.

Під час виступу у Львові Олег Ляшко наголосив, що його команда у Верховній раді України за півроку не підвела свого виборця, зокрема, за ініціативи депутатів-радикалів прийняли закон про автоматичне нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам, скасували збір для учасників АТО та розпочали декомунізацію в країні.

Лідер Радикальної партії  зауважив, що представники його політичної сили на місцях також будуть якісно працювати.

«Візит до Львова Олега Ляшка був зовсім не випадковий, адже Радикальна партія намагається бути гідним спадкоємцем Української радикальної партії, співорганізатором якої був саме Іван Франко", - каже керівник виборчого штабу Львівської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Візняк.

Олег Ляшко також нагадав, що був автором Закону про декомунізацію, який був нещодавно прийнятий за наполяганням РПЛ.

Водночас Юрій Візняк додав, що для львівських радикалів справа остаточного очищення Львівщини від символів злочинної комуністичної ідеології – це справа честі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: