На Львівщині готуються до проведення Олімпійського тижня

27 серпня за головування начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрія Майбороди відбулася чергова обласна скайп-нарада. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Під час наради обговорено питання про підготовку до проведення заходів в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня й відзначення Дня фізичної культури і спорту (12 вересня); про хід проведення комплексних змагань за програмою Ігор Львівщини (Ігри Львівщини, Ігри ветеранів, Ігри для осіб з інвалідністю); про основні підсумки проведення молодіжних вишкільних таборів на території області та структуризацію осередків Пласту в районах і містах області; про організацію спортивної та молодіжної програми фестивалю «Голос Лемківщини» (с. Зимна Вода Пустомитівського району, 29-30 серпня) та про підготовку до укладання державної статистичної звітності за підсумками 2015 року.

В нараді взяли участь голова обласної організації Пласту у Львівській області Назар Домбровецький; начальники відділів управління та директори обласних центрів «Інваспорт», «Спорт для всіх».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: