ГПУ викликала Садового на допит

Мер Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий викликаний на допит за фактом своїх заяв про спроби підкупу нардепів з фракції "Самопомочі" за голосування на підтримку змін до Конституції в частниці децентралізації.

Про це 29 серпня повідомили у прес-службі ГПУ.

"Управлінням ГПУ з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом пропозиції невстановленими особами надання неправомірної вигоди нардепам фракції "Самопоміч" за підтримання ними 31 серпня на позачерговому засіданні ВР у першому читанні проекту закону "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації)", - йдеться у повідомленні.

"Слідчими ГПУ у порядку, встановленому Кримінальним процесуальним кодексом України, організовано виклик А. Садового для допиту в якості свідка у вказаному провадженні. З метою забезпечення швидкого розслідування цим повідомленням Андрій Садовий  запрошується до ГПУ (Київ, вул. Різницька, 13/15) 31 серпня у будь-який час з 09:00 год для надання слідчим відомої йому інформації за вказаним фактом", - зазначили у Генпрокуратурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: