На Львівщині для дітей учасників АТО організували дозвілля (фото)

Діти військовослужбовці Львівського прикордонного загону та інших силових структур взяли участь у другому етапі соціального проекту «Мій тато захищає Україну!». Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДПСУ

Учора у відпочинковому комплексі «Озерний край» зібралося майже 200 дітей, учасників АТО. Своїми навиками та вміннями з дітьми ділилися члени скаутської організації «Пласт». Весь день малечу розважали аніматори та співаки. На вибір діти могли взяти участь у конкурсах малюнку, співу чи перетягуванні канату.

Своє вміння дітям продемонстрували кінологи Львівського прикордонного загону. Разом зі службовими собаками прикордонники розповіли та продемонстрували методи пошуку вибухівки й зброї. Показали методику затримання порушників кордону та виявлення наркотичних засобів. Діти самостійно мали можливість робити «закладки», а після цього службові собаки знаходили заховані речі.

В кінці виступу учасники соціального проекту довго не відпускали прикордонників та їх чотирилапих друзів. Та найбільшою подякою усім організаторам та учасникам заходу стали довгі оплески та слова вдячності від найменших учасників заходу.

Нагадаємо, що благодійний проект для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції – «Мій тато захищає Україну!» стартував у Львівській області у січні цього року. Метою якого є психологічна підтримка дітей, залучення їх до активного дозвілля, зокрема, через їхню участь в творчих конкурсах та культурних заходах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: