У "Самопомочі" кажуть, що нічого не знають про спробу їх підкупити

Депутати Верховної Ради від фракції "Самопомочі" Тетяна Острикова, Віктор Кривенко, Остап Єднак, Павло Кішкар і Вікторія Пташник заперечують спроби їх підкупу.

Про це журналістам заявила Вікторія Пташник 29 серпня.

"Гройсман (спікер ВР) запитав, звідки така заява і всі присутні депутати члени фракції "Самопомочі" відповіли, що їм невідомо, так як до них ніхто з цим (підкупом) не звертався", - повідомила нардеп.

Пташник додала, що якщо у мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового є докази, він повинен звернутися до Генеральної прокуратури для подальшого розслідування.

Як відомо, раніше Садовий заявив, що на народних депутатів з фракції "Самопомочі" тиснуть і намагаються "розколоти" перед голосуванням у Верховній Раді щодо змін до Конституції в частині децентралізації.

Cпікер парламенту Володимир Гройсман, "зваживши на серйозність таких слів,  закликав ГПУ та Національне антикорупційне бюро України в стислі терміни провести розслідування й надати правову оцінку фактам, якщо вони підтвердяться, після чого поінформувати Верховну Раду про результати розслідування".

У свою чергу в ГПУ заявили, що 31 серпня викликають Садового на допит за фактом його заяв про спроби підкупу нардепів з фракції "Самопомочі" за голосування на підтримку змін до Конституції в частниці децентралізації.

Українські новини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: