Гопко: "Самопоміч" скочується до більшовицького авторитаризму

Депутатка Ганна Гопко, яку у понеділок виключили із фракції "Самопомочі", звинуватила партію в популізмі та авторитаризмі.

Про це вона написала в своєму Facebook.

"Мені прикро, що партія, яка позиціонувалася як демократична, сучасна альтернатива, скочується до популізму і більшовицького авторитаризму", - написала Гопко.

Вона заявила, що голосувала за проект змін до Конституції, бо вважає його шляхом до реальної передачі влади і повноважень на місця, яка не влаштовує олігархів і Росію.

"Звідси - брехня про "статус Донбасу" чи "визнання ЛНР-ДНР", яких і близько нема в проекті. Саме те, що в проекті немає жодних поступок Росії, а посилання на окремий закон, яким регулюються особливості самоврядування в окремих районах Донбасу, не лише не надає цим районам привілеїв, але й стає гнучким інструментом України для повернення цих територій, бісить Москву", - вважає Гопко.

А ті, хто виступали проти змін у Конституцію, на думку Гопко, "вільно чи невільно сприяють агресору в реалізації кількох цілей - провокуванні громадянського протистояння і розколу коаліції, зриву реформи децентралізації і розколу між Україною та Заходом".

Як відомо, у понеділок фракція "Самопоміч" виключила зі свого складу 5 депутатів, на чолі з першим номером партії Ганною Гопко, за те, що вони підтримали президентський проект змін до Конституції, проти якого партія виступала.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: