Колодій закликає інвесторів з Кореї вкладати кошти в економіку Львівщини

28 серпня голова Львівської обласної ради Петро Колодій зустрівся з Почесним консулом Республіки Корея у місті Львові Владисловом Ртіщевим, з яким обговорили питання стосовно налагодження співпраці між обласною радою та Почесним консульством. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської обласної ради

За словами Почесного Консула Республіки Корея у Львові, корейська сторона зацікавлена у співпраці з областю, зокрема, хоче тут відкрити оздоровчо-реабілітаційний центр, в якому зможуть оздоровлюватися громадяни України.

Також Владислав Ртіщев зазначив, що багато корейців зацікавлені в інвестуванні економіки Львівської області, але їх лякає ситуація, яка нині відбувається на сході держави.

Натомість Петро Колодій висловив дипломатові свої переконання в тому, що насправді Росія, яка розпочала цю війну в Україні, не наважиться піти на її західну територію, оскільки знає історію та відчуває міць і стійкість тутешнього населення. «Знаємо, що остання криївка, яка була відкрита в Україні, була розташована саме на території Західної України, а її люди, які завжди відстоювали державність, мають незламний дух і снагу до перемоги!», – наголосив очільник обласної ради.

Петро Колодій також зауважив, що інвестори з Кореї можуть розглянути можливість інвестування в Західний спортивно-реабілітаційний центр Національного комітету спорту інвалідів України, що в селі Верхнє Турківського району, який, до того ж, є прикордонним районом.

Водночас голова Львівської обласної ради наголосив на тому, що на сьогодні одним із пріоритетів розвитку Львівської області є енергоефективність. «Відтак, наша область зацікавлена у співпраці з іноземними інвесторами в напрямку реалізації тут енергоощадних технологій», – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: