У Львові ветеранам провели пізнавальні екскурсії

Львів соціальний. З нагоди відзначення 24-ї річниці Незалежності України управління соціального захисту Львівської міської ради спільно із Національним музеєм ім. Андрея Шептицького та Музеєм етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України організували пізнавальні екскурсії для ветеранів, членів Львівського міського відділення Всеукраїнського Об’єднання Ветеранів – організації, яка проводить просвітницьку, широку громадську роботу з пошанування ветеранів національно-визвольного руху.Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

«Впродовж двох днів, 27 та 28 серпня, наші ветерани брали участь в пізнавальних екскурсія, ознайомились із цікавими історичними культурними фактами життя українців минулого, нашого етносу, про які не завжди відомо пересічному громадянину. Окрім цього, пізнання нового, в середовищі близько знайомих їм людей, додало позитивних емоцій у ці тривожні для нашої країни часи. Хочу подякувати адміністраціям Національного музею ім. Андрея Шептицького та Музею етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України за підтриману ініціативу й прояв соціальної відповідальності», - розповіла спеціаліст відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Марія Хомляк.

Захід організовано в рамках благодійного марафону управління соціального захисту Львівської міської ради під гаслом «Львів соціальний».

Довідка

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького — національний художній музей, одна з найвизначніших в Україні скарбниць пам'яток вітчизняної культури і мистецтва. Знаходиться у Львові: основний корпус — за адресою проспект Свободи, 20, другий корпус — за адресою вулиця Драгоманова, 42 (Палац Дуніковських).

Музей етнографії та художніх промислів Інституту народознавства НАН України, один з найбільших музеїв за значимістю наявних фондових пам’яток і їх кількості – біля 100 тисяч. Інститут обрано центром діяльності наукового співтовариства десяти держав Європи, об’єднаних у Міжнародну Комісію по дослідженню культури населення Карпат і Балкан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: