У Стрию два брати пограбували жінку

У Стрию правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні грабежу двом мешканцям Жидачівського району. Від рук молодиків, які є рідними братами, потерпіла 30-річна мешканка Стрийщини, з шиї котрої посеред білого дня вони зірвали золотий ланцюжок вартістю близько десяти тисяч гривень. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Подія трапилася близько 12:30, 17 серпня,  на одній з центральних вулиць Стрия. Молодики підбігли до жінки, один з них зірвав з її шиї ланцюжок та обоє кинулися втікати. Того ж дня стрийські правоохоронці затримали зловмисників.

Як встановлено в ході слідства, брати йшли на злочин,  заздалегідь обумовивши усі деталі, тож обоє  підозрюються у вчиненні злочину та нестимуть  кримінальну відповідальність. Мешкають вони в одному з сілЖидачівського району. Старшому, котрий уже мав неприємності з законом, виповнилося 25 років, а молодшому братові – 21.

За рішенням суду щодо кожного з них обрано запобіжний захід: старший перебуває під вартою, молодшому обрано домашній арешт.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: