Жителів Львова найбільше турбують високі тарифи на комунальні послуги, - соціологія

Згідно з результатами опитування, проведеного УФ «Громадська думка», найбільше жителів Львова турбують високі тарифи на комунальні послуги (майже 66%) та війна на Сході України (63%). Населення міста вважає, що важливою проблемою сьогодення є боротьба з корупцією (38%) та проблема з працевлаштуванням і створенням нових робочих місць (36%). Також громадяни хочуть, щоб покращувалась якість комунальних послуг (31%) та вирішились питання з ремонтом доріг у Львові (26%). Про це свідчать дані Українського фонду "Громадська думка", які оприлюднені сьогодні у Львівському прес-клубі, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Незважаючи, на всі існуючі проблеми, кожен четвертий мешканець Львова (25%) вважає, що соціально-економічна ситуація у місті протягом останнього року покращилась. Протилежної думки притримуються 29% опитаних, а 38% громадян не помітили вагомих змін за останні 12 місяців.

Згідно з результатами проведеного опитування про своє бажання прийти на вибори, які відбудуться в останню неділю жовтня заявили 72% львів’ян. Ще 14% поки що не визначилися щодо цього питання.

Терміни проведення польового етапу дослідження — 15-28 серпня 2015 року.

Генеральною сукупністю дослідження було населення Львова віком від 18 років і старші.

Обсяг вибіркової сукупності становив 800 респондентів. Метод дослідження – особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником.

Вибірка – багатоступенева, стратифікована з використанням випадкового відбору респондентів на останньому щаблі. Квотами у вибірці були – вік та стать.

Помилка репрезентативності дослідження становить +/- 2,5%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: