До 150-річчя Андрея Шептицького у Львові презентують виставку «Митрополит та Маестро»

У вівторок, 1 вересня, о  13.00 годині на площі біля палацу Потоцьких відбудеться презентація інформаційно-тематичної виставки «Митрополит та Маестро». Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської ОДА

На виставці експонуватимуться репродукції творів Олекси Новаківського – портрети Митрополита Андрея Шептицького, зображення собору св. Юра, портрети родини Новаківських, інші твори на духовно-релігійну та національно-патріотичну тематику, а також стаття Іванни Новаківської «Митрополит та Маестро».

Експозиція дає можливість широкому колу громадськості ознайомитись із ще однією сторінкою діяльності Митрополита Андрея як мецената української культури та мистецтва – його підтримку видатного українського художника Олекси Новаківського та його мистецької школи.
Проект з благословення Високопреосвященного Владики Ігора Возьняка було презентовано 29 липня цього року біля Собору св.Юра в рамках урочистих заходів з відзначення  Дня народження Митрополита Андрея Шептицького.

Інформаційно-тематична виставка експонуватиметься у Львівській національній галереї мистецтв  ім.Б.Возницького з 1 до 14 вересня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: