У День знань більше тисячі правоохоронців Львівщини забезпечують охорону громадського порядку

З 1 по 10 вересня працівники міліції проводитимуть низкупрофілактичних заходів у зв’язку із початком нового навчальногороку. Вони спрямовані на забезпечення соціального і правовогозахисту дітей – відповідно до вимог Законів України «Про освіту» та «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодореалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року».

Більше тисячі правоохоронців охороняють громадський порядок у районахосвітніх та навчальних закладів з метою недопущення хуліганських тапровокаційних дій у місцях масового скупчення людей.

Крім того, протягом десяти днів працівники сектору кримінальної міліції усправах дітей міськрайвідділів будуть проводити лекції у навчальнихзакладах на правову тематику. Крім того правоохоронці спільно ізпредставниками органів державної влади виявлятимуть дітей, які не приступили до занять. Вони також встановлюватимуть чинники, що призвелидо цього, зокрема, притягуючи до відповідальності батьків або законнихпредставників, які не забезпечили права дитини та навчання.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: