40 працівників ДАІ можуть призначити у нову поліцію поза конкурсом

Громадська рада при ГУМВСУ у Львівській області збереться другого вересня, – повідомляє речник Громадської ради при ГУМВСУ у Львівській області Олег Пилипенко.

Відкрите засідання Громадської ради відбудеться в приміщенні актового залу головного управління при МВС України у Львівській області на 2-му поверсі о 17:00. В Порядку денному стоять такі важливі питання як: створення комісій з відбору курсантів в Нову поліцію, створення комісій по проведенню переатестації працівників правоохоронних органів та необхідності включення в комісії членів громадської ради, призначення 40 працівників ДАІ в нову поліцію поза конкурсом, створення комісії по роботі з новою поліцією.

Бажаючі прийняти участь у засіданні журналісти не потребують акредитації, проте мають завчасно попередити про свій візит Громадську раду.

«Викликають обурення численних фото і постів працівників нової поліції в соціальних мережах. Неприйнятно, що керівники 4х батальйонів львівської поліції вживають в робочий час і на робочому місці російську мову замість державної», – зазначив голова Громадської ради при ГУМВСУ у Львівській області Рустам Курбанов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: