На Фестивалі у Миколаївському районі пропагуватимуть відпочинок без алкоголю

У суботу, 5 вересня, в с. Крупське Миколаївського району відбудеться повний креативу та вільний від алкоголю фестиваль “Небу-хай!”. Організатором виступив туристичний клуб "Манівці" за підтримки Львівської облдержадмінстрації, а також місцевої влади.

Метою фестивалю є пропагування здорового відпочинку у сфері активного туризму та дозвілля. А також промоція внутрішнього туризму Львівської області, знайомство з різноманітними видами екстремального туризму та дозвілля, зокрема водного, пішого, велотуризму, скелелазіння, слеклайну, паркуру, каякінгу, парапланеризму, які активно розвиваються у Західній Україні, а також хіпхопу. Про це сьогодні розповідали на прес-конференції, яка відбулась у Львівській ОДА.

У програмі заходу передбачено велопробіг на 45 км за маршрутом Львів - с. Крупське, перегони на саморобних човнах, спортивний квест "Скарби Скарбека", фестиваль з хіп-хопу "DEEP IN MY FLOW", показові виступи парашутистів, концерт Кому Вниз, LosColorados i Rock-H та багато іншого.

Слід зазначити, що у день фестивалю роботу рейсового автобусу зі с. Крупське до Львова (торговельний центр Ашан) продовжать до 23.30, аби всі учасники мали змогу повернутися додому.

Умови участі та подробиці за посиланням: http://manivci.org/festyval-nebukhay/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: