На Львівщині відбудеться молодіжний українсько-німецький «круглий стіл»

На Львівщині відбудеться молодіжний українсько-німецький «круглий стіл» в рамках двосторонньої програми «Світло і тінь: що ми очікуємо в майбутньому?». Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

3 вересня 2015 року о 10:00 год. у приміщенні обласної державної дміністрації (к. 257) розпочнеться зустріч учасників міжнародного двостороннього молодіжного обміну «Світло і тінь: що ми очікуємо в майбутньому?» («Licht und Schatten: Was erwartet uns in Zukunft?») за участю заступника голови облдержадміністрації Юрія Підлісного, представників молодіжних організацій Львівської, Чернівецької, Тернопільської, Хмельницької, Волинської областей та м.Києва, а також молодіжного середовища з міста Дрездена (Німеччина)

Організаторами молодіжного обміну виступають Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні» та «Politischer Jugendring Dresden» за активної підтримки Львівської обласної німецької молодіжної організації «Дойче Югенд» та управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

У рамках зустрічі відбудеться дискусія з обговоренням актуальних питань, що стосуються сьогоднішніх подій в Україні. Планується також торкнутися теми європейської ідентичності українців, обговорити історичну та культурну близькість українців до Європи і європейських цінностей.

Контактна особа – начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Андрій Ковальський, тел: 067-723-76-39, е-пошта: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: