Першокурсники Академії сухопутних військ складуть присягу

АНОНС

У суботу, 07 вересня 2015 року в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів, вул. Героїв Майдану, 32) о 09.50 год. відбудеться урочистий ритуал складання Військової присяги на вірність українському народові курсантами-першокурсниками.

На урочистості з цієї нагоди запрошені керівництво Міністерства оборони України, Збройних Сил України та Командування Сухопутних військ, представники обласної та міської влади, силових відомств Львівщини, громадськості та духовенства, а також ректори вищих навчальних закладів Львова.

Цього дня Військову присягу на вірність українському народові складуть понад півтисячі юнаків та дівчат, які за результатами вступних випробувань були зараховані на навчання до Академії сухопутних військ. Варто додати, що, окрім тих, хто цього дня складатиме Військову присягу, серед цьогорічних першокурсників майже дві з половиною сотні досвідчених військовослужбовців ЗС України, які брали участь у проведенні Антитерористичної операції на сході України.

Цього дня гості свята зможуть також ознайомитись із навчально-матеріальною базою навчального закладу та побутовими умовами проживання курсантів, оглянути зразки озброєння та військової техніки Збройних Сил України, оцінити новітні методи та технології військової освіти.

Журналістам, які бажають взяти участь у висвітленні урочистих заходів акредитуватися до 17.00 год. 04 вересня 2015 року за електронною адресою: email: rmclviv@i.ua або за телефоном: 097-546-04-86. Контактна особа Вадим Бакай.

Акредитація обов’язкова.

Зустріч журналістів на КПП Академії Сухопутних військ (м. Львів, вул. Героїв Майдану, 32) 05 вересня 2015 року об 09.30 год. (При собі мати журналістське посвідчення).

Вадим БАКАЙ, Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: