Прикордонники оформили автомобілі з 70 тоннами гуманітарного вантажу

Протягом минулих двох днів прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краковець» оформили на в'їзд в Україну два вантажні автомобілі «ДАФ» та «МАН» з вантажем гуманітарного призначення. Вантжівки з майже 40 тоннами одягу та взуття, які були у використанні, надійшло із Великобританії від INTERNATIONAL AID LOGISTIK та з м. Спрінгфілд.

Також гуманітарні вантажі учора прикордонники оформили на лінії розмежування. На виїзд до неконтрольованої території через контрольний пункт в’їзду/виїзду «Зайцеве» прямувало 2 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем у напрямку Донецька. Всього в автомобілях було 30 тонн продуктів дитячого харчування від благодійного фонду «Спільний шлях».

Державна прикордонна служба повідомляє, що у разі виникнення проблемних питань під час оформлення гуманітарних вантажів,  можна звертатися за телефонами:

начальник управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 239-84-54

відділ організації та технологій прикордонного контролю управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 527-63-67 або (044) 527-62-63

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: