Мерія Львова просить мешканців бути обережними з шахраями

Львівська міська рада просить мешканців бути уважними. Якщо до Вас прийшли невідомі, які називають себе працівниками соціальних служб, управління соціального захисту радить вимагати у них посвідчення або документ, який би підтверджував їхню особу. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

До управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради звернулась мешканка зі скаргою, пов’язаною з шахрайством. Мешканка розповіла, що невідома жінка, яка відрекомендувалась працівником управління соціального захисту, прийшла до неї з повідомленням про призначення матеріальної допомоги у великому розмірі. При цьому шахрайка запропонувала мешканці для пришвидчення виплати допомоги оплатити певну суму зараз. Після того, як жінка оплатила «послугу з пришвидшення», шахрайка зникла, а обіцяної допомоги львів'янка так і не отримала.

З огляду на такий випадок, просимо мешканців Львова бути уважними. Якщо Ви потрапили у схожу ситуацію та до Вас прийшли невідомі, що називають себе працівниками соціальних служб, радимо вимагати у них посвідчення або документ, який би підтверджував їхню особу. Нагадуємо, що у разі призначення Вам матеріальної допомоги районний відділ управління соціального захисту письмово Вас про це повідомить.

Також просимо про такі випадки негайно повідомляти за телефоном 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: