Працівники львівського аеропорту висловили недовіру всьому керівному складу

Трудовий колектив Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького висловив недовіру керівному складу підприємства та вимагає відсторонити їх з займаних посад. А також висунули ряд вимог до в.о. гендиректора львівського летовища Дмитра Шинкарчука щодо ведення прозорості у фінансових питаннях підприємства. За таке рішення проголосували на останній конференції трудового колективу ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького».

Зокрема, працівники аеропорту «Львів» висловили недовіру виконавчому директору підприємства Чеглатонєву В., директору з економіки та фінансів Прадіду С., директору з аеродромно-технічного забезпечення Кузнєцову О., директору з управління нерухоміст Пугачу В., а також двом начальникам – юридичного управління Пономарьовій Ю. та контрольно-ревізійнуку відділу Тригубу Р.

Працівники львівського летовища вкотре звинувачують керівний склад підприємства у корупції, розтраті бюджетних коштів та доведення підприємства до банкрутства.

Окрім того, трудовий колектив вимагає перевести кошти держпідприємства з рахунків ПАТ «Платинум банк» на рахунки державних банків з метою збереження коштів. Наступною є вимога зібрати інформацію про проведення перевірок фінансового стану підприємства та відповідно до виявлених порушень – виправити недоліки в роботі підприємства.

Додатково, трудовий колектив ухвалив рішення сприяти у вирішенні проблеми доукомплектування необхідними речами працівників аеропорту «Львів, які проходять військову службу в зоні АТО.

За рішенням конференції працівники львівського аеропорту звернулись до президента України, прем’єр-міністра, міністра інфраструктури, голови комітету ВРУ з питань транспорту, голови Львівської ОДА, голови Львівської облради з вимогою невідкладно вжити заходів щодо недопущення погіршення фінансового становища на підприємстві, а також зупинити нанесення збитків аеропорту «Львів» через корупцію та неефективне управління.

Відео акції незгоди працівників аеропорту «Львів» за 31.08.2015, де було зачитано постанову конференції трудового колективу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: