У Львові патрульні поліцейські надали допомогу травмованому собаці

Львівські патрульні поліцейські продовжують приємно дивувати перехожих людяними вчинками. Третього вересня на вулиці Городоцькій у Львові патрульні поліцейські надали першу допомогу собаці, якого збив автомобіль, та викликали ветеринара, пише Західнет.

«Третього вересня 2015 року по вулиці Городоцькій у Львові дивлюсь, та не вірю своїм очам: поліція надає першу допомогу збитому машиною бідоласі та чекає ветслужбу щоб спасти життя ось такому Божому створінню», – написав у Facebook один із очевидців інциденту Ігор Желізко.

«Ущипніть мене! Може, це мені сниться? Як то так! В Україні ще є милосердя?», – щиро дивується він.

Керівник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля розповів ZAXID.NET, що у поліцейських немає посадових інструкцій, щоб надавати допомогу тваринам на дорозі. Вони вирішили це зробити з власної ініціативи. «Вони просто добрі люди», – зазначив Зозуля.

Патрульні поліцейські дочекалися приїзду ветеринарів із ЛКП «Лев», які повезли собаку на лікування.

«Під'їхавши на місце, побачила двох поліцейських, терпляче стоять біля собаки. Велика подяка команді ЛКП «Лев», приїхали, дуже обережно помістили травмованого собаку в автомобіль і повезли відразу на рентген. Туди ж одразу виїхала ветеринар ЛКП Ольга Кіщак. У собаки осколковий перелом тазу, зачеплений хребет. Рани зашили», – написала у Facebook працівниця львівського товариства захисту тварин «Притулок милосердя».

Собака був з ошийником, очевидно він має власника. Наразі тварина перебуває у притулку ЛКП «Лев».

«А все таки щось змінюється в нашому місті Львові. Якби кілька місяців тому, мені сказали, що біля травмованого тваринного чергуватимуть поліція, поки не приїдуть люди, готові допомогти, розсміялася б... – дивується працівниця «Притулку милосердя». – Якби мені кілька місяців тому, сказали, що зараз приїде машина ЛКП «Лев», забере собаку, повезе в клініку на рентген, і надання першої допомоги, і все це за гроші ЛКП, не повірила б…»

Як повідомляв ZAXID.NET, патрульні поліцейські у Львові уже не вперше роблять людяні вчинки. Кілька днів тому наряд поліції допоміг дістатися додому нетверезому чоловікові, який спав на вулиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: