Наприкінці вересня у Львові з’явиться Почесне консульство Республіки Корея

22 вересня у Львові, за адресою: вул. Липинського, 36 (автосалон HYUNDAI), відкриють Почесне консульство Республіки Корея. Очолить установу Почесний консул Владислав Ртіщев. Консульський округ охоплюватиме межі Львівської області. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

"Місце відкриття Почесного консульства обране не випадково, адже Львів та Республіка Корея мають напрацьовані та тісні економічні зв'язки", - розповідає Представник Міністерства закордонних справ України у Львові В’ячеслав Войнаровський.

Зазначимо, що основними завданнями Почесного консульства Республіки Корея у Львові будуть: захист прав та інтересів громадян і юридичних осіб Південної Кореї, які перебувають на території України, представництво інтересів Південної Кореї, сприяння розвитку політичних, економічних, культурних, наукових та інших зв'язків, збір інформації про поточні події в сфері торгівлі, економіки, культури, науки.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності Почесного консульства стане розвиток різногалузевої співпраці між бізнес-спільнотами України та Південної Кореї, зокрема створення сприятливого інвестиційного клімату та максимальної підтримки для корейських інвесторів.

Відкриття заплановано о 15:00 годині.

Нагадаємо, що про відкриття Почесного консульства Кореї йшлося ще під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з Почесним консулом Владиславом Ртіщевим, яка відбулася 7 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: