Дорожникам потрібно влаштувати ще 2 км асфальтобетону на автодорозі Н-09 Мукачеве-Львів

Станом на 07.09.15 дорожникам залишилось влаштувати ще 2 км в межах с. Лани вирівнюю чого шару асфальтобетону на автодорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 395+660 - км 436+433 (від с. Давидів до межі Івано-Франківської області ). Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба САД у Львівській області.

Попередньо на даній автодорозі завершили роботи з холодного ресайклінгу.

Завершуються роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону  на автомобільній дорозі  Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів.

Влаштовано 2,5 км верхнього шару ЩМА (щебеневого асфальтобетону.)

Рух транспорту на ділянці в межах с. Лани здійснюється у реверсному режимі.Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні виділив 200 млн. грн.

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема доріг Мукачеве - Львів, Татарів - Кам’янець-Подільський, Стрий - Мамалига)»

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт, а саме: "Онур Конструкціон Інтернешнл" ремонтуватиме ділянку у Львові від вул.. Зелена до Сихівського кладовища, а ТзОВ "ПБС" – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: