На вул. Драгана розпочали роботи зі заміни магістральної теплової мережі

Розпочалися ремонтні роботи по заміні теплової мережі на вул. Драгана, в рамка реалізації проекту «Модернізація центрального теплопостачання м. Львова», що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Одним із пунктів Проекту передбачено заміну застарілих магістральних мереж по вул. Драгана, Луганській та на двох ділянках по вул. Науковій.

Розпочато роботи по заміні теплової мережі по вул. Драгана. Тут буде проведено заміну ділянки магістральної мережі діаметром 500 мм, довжиною 395 м між наявними тепловими камерами TK-1103/14 і TK-1103/18.

Дана теплова мережа забезпечує тепловою енергією значну частину споживачів Сихівського житлового масиву. Вона збудована у 1984 році, відслужила свій термін експлуатації, знаходиться в незадовільному стані, підлягала неодноразовим аварійним ремонтам у зв’язку з численними поривами.

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» - комунальне підприємство у сфері централізованого теплопостачання, що перебуває у повній власності міста Львова, подало запит до Європейського банку реконструкції та щодо надання кредиту на підтримку Програми пріоритетних інвестицій з енергоефективності інфраструктури ЦТ.

Програму пріоритетних інвестицій розроблено, зокрема, для заміни окремих ділянок застарілих мереж - магістральних трубопроводів, які мають стратегічне значення. Підвищення якості й надійності теплоізоляції, а також зменшення діаметрів дозволить зменшити втрати тепла на відповідних ділянках.

Згідно з Кредитною угодою та Договором гранту, які підписані 13 червня 2013р між ЛМКП «Львівтеплоенерго» та Європейським банком реконструкції та розвитку, ЛМКП «Львівтеплоенерго» отримує 20 млн. євро кредиту від ЄБРР і 10 млн. євро гранту від фонду Е5Р.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: