У Львові триває конкурс на найкращого велопрацедавця

У рамках Європейського тижня мобільності, Львівська асоціація велосипедистів спільно з відділом промоції міста ЛМР проводить конкурс «Велопрацедавець-2015». Метою конкурсу є відзначення найбільш дружніх до велосипедистів офісів та установ міста. Це чудова можливість заявити про свою компанію, яка дбає про сталий розвиток і збільшення рівня життя у Львові. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

«Подавайте заявки та отримуйте широке визнання серед велоспільноти Львова», – закликають організатори. Переможець конкурсу отримає заохочувальні призи. Заявки приймають до 16 вересня. Оголошення переможців відбудеться 22 вересня.

Переможцем може стати той працедавець, який створив найкращі умови для працівників-велосипедистів компанії чи організації та клієнтів, які приїжджають на велосипедах. Серед критеріїв відбору – наявність та якість велостійок, додаткових зручностей для велосипедистів (душ, роздягальні), частка велосипедистів у загальній кількості працівників, бонуси для них від компанії, а також всіляке заохочення їзди на велосипеді. Заявку може подати будь-який працівник компанії за згодою керівництва.

Детальніше про умови конкурсу – за посиланням.

Довідка

Конкурс «Велопрацедавець» уже вшосте проводять у Києві. За цей час він довів свою ефективність та доцільність. Ця акція має на меті заохотити працедавців створювати кращі умови для своїх працівників і клієнтів, які користуються велосипедом, таким чином заохочуючи їх частіше пересуватись цим видом транспорту. Це також можливість для компанії підняти свій корпоративний імідж та зробити внесок у покращення якості життя в місті, адже відомо, що їзда на велосипеді не лише позитивно впливає на здоров’я тих, хто ним користується, – збільшення частки велосипедистів позитивно впливає на життя в місті загалом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: