Власник знесеного паркану на озері Задорожному поскаржився правоохоронцям

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка доручив правоохоронним органам звернути особливу увагу на факти рейдерського захоплення майна, які зафіксовано на території Львівської області. За словами керівника області, за останній час надійшла інформація про три спроби рейдерства на Львівщині. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

"Ви повинні дати чіткий сигнал суспільству про те, що спроби рейдерства на території нашого краю будуть різко зупинятися, - сказав Олег Синютка звертаючись до начальника ГУМВС у Львівській області Дмитра Загарії та прокурора Львівської області Романа Федика, які були присутні на нараді. - А усі бажаючі у незаконний спосіб перерозподілити власність мусять нарешті усвідомити, що ми стоятимемо виключно на стороні закону".

Крім того, Олег Синютка наголосив на тому, що були спроби переписати майно за допомогою працівників державної реєстраційної служби. "Усі повинні нарешті запам’ятати, що руками влади ніхто майно переписувати та перереєстровувати не буде", - підсумував голова ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: