Які кандидати зобов’язались вести чесну політичну боротьбу?

5 вересня у Львові пройшов громадський форум «Стеж за грошима», ініційований ЧЕСНО. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОГО КВУ.

16 представників від 5 політичних партій, а саме:

  1. Юрій Батюк (Батьківщина)
  2. Валерій Веремчук (Народний контроль)
  3. Іван Горон (Сила людей)
  4. Олена Дмитрієнко (Народний контроль)
  5. Віталій Ковтун (Сила людей)
  6. Юлія Кокоячук (Сила людей)
  7. Ігор Коць (Батьківщина)
  8. Ігор Мартинюк (Народний рух України)
  9. Оксана Медвідь (Народний контроль)
  10. Наталія Сорока (Сила людей)
  11. Андрій Ткачук (Народний контроль)
  12. Руслан Фогел (ДемАльянс)
  13. Тарас Чолій (Галицька партія)
  14. Юрій Шивала (ДемАльянс)
  15. Наталя Шульц (Сила людей)

та кандидат у мери Львова – Оксана Юринець підписали Декларацію відповідальності.

Цим політики зобов’язалися вести чесну передвиборчу  боротьбу та надати громадськості звіт про витрати на ведення виборчої кампанії, оприлюднювати декларації по доходи та витрати, публічно звітувати перед громадою після обрання.

«Поступово українці починають розуміти - якщо ми хочемо, щоб влада та політики змінилися, нам, простим громадянам, треба навчитися контролювати владу та співпрацювати з нею. Тільки так ми побудуємо нову країну!». - каже, координатор громадського руху ЧЕСНО Андрій Круглашов.

У Форумі взяли участь понад 20 представників політичних партій, 1 кандидат в мери та більше 30 громадських активістів та громадян Львова.

Форум проводився з метою привернути увагу громади до проблеми проведення чесних місцевих виборів у Львові

Під час виборів до місцевих рад 2015 р. активісти кампанії «Стеж за грошима» будуть стежити за відповідністю фактичних витрат на політичну рекламу та офіційних відомостей про рекламні бюджети, які подаватимуть політичні партії та кандидати в мери до ЦВК.

Отримання додаткової інформації: Оксана Романишин, координаторка кампанії  “Стеж за грошима” у Львові, тел. (098) 92-25-289

Інформаційна довідка:

Кампанія  “Стеж  за  грошима”  втілюється  за  координації  CentreUA спільно з ГО «Інститут  “Республіка” і ГО «Активна громада»  у  партнерстві  з  Національним  Демократичним  Інститутом Міжнародних Відносин за фінансової підтримки Агентства США  з міжнародного розвитку (USAID) та Чорноморським фондом регіонального співробітництва.

У кампанії  беруть участь 25 міст практично з усіх регіонів України, серед яких Київ, Івано-Франківськ, Львів, Чернівці,  Тернопіль,  Хмельницький,  Луцьк,  Ужгород,  Суми,  Чернігів,  Ніжин,  Житомир, Харків, Одеса, Херсон, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Добропілля (Донецька обл.), Черкаси, Кіровоград, Комсомольськ  (Полтавська  обл.),  Вінниця,  Жмеринка  (Вінницька  обл.), Тарасівка, Богуслав (Київська обл.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: