На Яворівському полігоні від серцевого нападу помер 42-річний військовий

У понеділок, 7 вересня, на Яворівському полігоні помер 42-річний військовослужбовець з Волинської області, який проходив там навчання.

Відповідну інформацію підтвердив речник Західного регіонального управління Міністерства оборони Вадим Бакай у коментарі 032.ua, повідомляє Дивись.Інфо

Військовослужбовець почав задихатись, тому було розпочато негайні реанімаційні заходи, які на превеликий жаль, до результату не призвели
За його словами, трагічний випадок стався раптово, а також дуже швидко розвивалась динаміка погіршення стану військовослужбовця.

“Відчувши сильний біль у грудях, чоловік звернувся у санчастину у Старичах. Медики, оглянувши хворого викликали швидку. Але, у той же час, військовослужбовець почав задихатись, тому було розпочато негайні реанімаційні заходи, які на превеликий жаль, до результату не призвели”, — зазначив Вадим Бакай.

Окрім цього, він додав, що остаточну причину смерті визначить судово-медична експертиза. За попередньою версією, військовослужбовець помер від інфаркту.

Також речник Західного регіонального управління Міністерства оборони Вадим Бакай каже, що із року в рік, згідно зі статистичними даними медиків, серцево-судинні захворювання молодшають. Тобто все більше на них хворіють молоді люди. І якщо людина захворіла у віці менше 45 років, врятувати її від інфаркту чи то інсульту є дуже важко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: