Театр тіней «Fireflies» везе до Львова своє нове шоу «Shadow space»

У понеділок, 28 вересня, до Львова вперше зі своїм шоу завітає відомий в Україні і за її межами Театр тіней «Fireflies». Програма «Shadow space» - це захоплююча подорож у світ тіней, образів, асоціацій та візуальних метафор. У Львові постановка шоу відбудеться на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької. Початок – о 20:00. Про це Дивись Інфо повідомила Галина Гузьо.

Театр тіней «Fireflies» заснований 2010 року у Чернігові. Відтак за п’ять років своєї творчої діяльності у скарбничці колективу – участь у багатьох проектах і чималі досягнення. Зокрема, в Україні «Fireflies» став півфіналістом шоу «Україна має талант!». А за кордоном українському Театру тіней аплодували на проектах «Das Supertalent» у Німеччині і «Mam Talent!» у Польщі. Саме «Fireflies» вперше представили в рамках цих проектів жанр театру тіней, і на польському «Mam Talent!» українці посіли четверте місце.

Зараз команда «Fireflies» активно гастролює і Україною, і за кордоном. На батьківщині Театр тіней був учасником церемоній відкриття і закриття Одеського міжнародного кінофестивалю, Церемонії нагородження переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року 2012», Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «ГогольFest 2012», Фестивалю «Qatar Spring Festival 2013»… Нещодавно колектив «Fireflies» став переможцем конкурсу соціальної реклами, який ініціював Фонд «АНТИСНІД» Олени Пінчук у рамках Міжнародного фестивалю актуальною анімації та медіа-мистецтва «LINOLEUM 2014».

У таємничому світі тіней та образів, які творяться за допомогою людських тіл просто на очах у глядачів, - безмежне поле для фантазії і асоціацій. Фантасмагорійний світ під назвою «Shadow space» - унікальне шоу, яке стирає межі між реальним і нереальним та наповнює простір магією.

Постановка Театру тіней «Fireflies» «Я – Українець!»

Постановка Театру тіней «Fireflies» «Fashion»

Ціна квитків на шоу від Театру тіней «Fireflies» у Театрі ім. М. Заньковецької 28 вересня – від 90 до 420 грн. Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: