До Львова на форум з'їхалося понад 220 українських та іноземних бібліотекарів

У вівторок, 8 вересня, в межах Форуму видавців стартував VI Львівський бібліотечний форум, для участі в якому зареєструвалися понад 220 бібліотечних працівників з усіх областей України, а також Литви, Польщі, Хорватії, Німеччини. Про це повідомила заступник департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Мирослава Туркало.

Цьогоріч зазначений форум відбувається під назвою "Бібліотека@ – стратегія розвитку" у співпраці Української бібліотечної асоціації, Львівської обласної бібліотеки для дітей, ГО "Форум видавців", Львівської обласної державної адміністрації, Міністерства культури України та Посольства США в Україні.

Основною метою форуму є обговорення Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2015 року "Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України".

"В умовах інтеграції України до європейського інформаційного простору ресурси і послуги бібліотек набувають статусу стратегічних, оскільки безпосередньо впливають на рівень соціально-економічного розвитку, інформаційної безпеки держави та сприяють розбудові демократичного громадянського суспільства", - зазначила Мирослава Туркало.

VI Львівський бібліотечний форум триватиме з 8 до 12 вересня.

Програма форуму додається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: