Стартує театральна програма в межах Форуму видавців у Львові

За п’ять днів — з 8 до 13 вересня під час «Тижня сучасної драматургії» охочі зможуть побачити усі вистави львівських театрів, за текстами сучасної драматургії. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Новинкою програми є сценічні читання п’єс британських, польських та українських драматургів. Зокрема на глядачів чекають втілення 3 п’єс найкращих британських авторів останнього десятиліття, робота над якими проводилась за підтримки Британської ради в Україні (10-12 вересня о 13:00). Між тим у вас буде можливість побачити читання-проекти від Першої сцени сучасної драматургії за текстами "7 історій та інші п’єси" Моріса Панича (10 вересня об 11:00), "Полярники" Марії Вакули (10 вересня о 19:00) та "Бургомістр" Малґожати Сікорської-Міщук (12 вересня о 19:00).

Також в програмі презентації книг, дискусія про “Тексти і театр” (9 вересня о 15:00) і прем’єра фільму “Про героїв і не тільки” - спільної роботи групи театральних митців (13 вересня о 15:00).

Спільно з Форумом видавців над програмою працювали Мистецька майстерня «Драбина» та Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса. Координатор – Вікторія Швидко.

Сторінка програми - https://www.facebook.com/events/1487655618217566/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: