Квурт боротиметься за крісло мера Винник

Об’єднана партія Блок Петра Порошенка-УДАР пропонуватиме на посаду міського голови Винник кандидатуру Володимира Квурта.

Таку новину повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації, член Центральної ради БПП-УДАР Олег Михайлович Синютка, відповідаючи на запитання журналіста Винники Plus, кого президентська партія підтримуватиме на виборах мера Винник.

«Це питання є важливим для нашої партії. Так, звісно, ми маємо кандидатуру, яку підтримуватимо на цих виборах. Міським головою Винник нарешті має стати людина, яка добре знається на міській господарці і має всі необхідні пофесійні та ділові чесноти, націлена на результат, а не на продукування скандалів та протистояння. На цій виборчій кампанії кандидатом від єдиного демократичного фронту БПП-УДАР буде Володимир Квурт. Це людина, яка живе в Винниках, має бачення  розвитку міста, і, що найголовніше, зможе відстоювати інтереси винниківчан на рівні міста та області, адже не секрет, що для розвитку інфраструктурних проектів бюджету самого міста Винники недостатньо», — сказав О.Синютка.

Він зазначив, що мав нагоду працювати разом з В.Квуртом у Львівській міській раді і переконався у його професійності та ділових якостях.

«Наразі це найбільш сильний політик, який балотується на міського голову Винник, — наголосив голова Львівської ОДА. — Ми проводимо переговори з іншими демократичними силами і я сподіваюсь, що вони підтримають нашу кандидатуру, і міським головою Винник нарешті стане достойна людина».

Як відомо, у неділю, 6 вересня, голова Львівської ОДА Олег Синютка перебував у Винниках, де брав участь у Фестивалі кримськотатарської культури.

Володимиру Квурту 48 років, у нього три вищі освіти, зокрема у 1989 році він з відзнакою закінчив Національний університет «Львівська Політехніка» (спеціальність «автоматика і телемеханіка»), у 2002 р. — Академію Державного Управління, де отримав звання магістра державного управління, а у 2011 р. — Львівський національний університет ім.І.Франка («правознавство»).

В. Квурт багато років пропрацював у виробничій галузі: інженер ВО «Львівприлад», технолог ВО «Мікроприлад», 2000-2003 рр. — голова ради акціонерів Львівської тютюнової фабрики, 2003-2006 рр. — генеральний директор ЛТФ. З 2006 по 2010 рік обіймав посаду секретаря Львівської міської ради. З 2010 року займається громадською діяльністю.

Одружений, має чотирьох дітей.

На фото: Олег Синютка (крайній зліва) та Володимир Квурт (п’ятий справа) під час Фестивалю кримськотатарської культури у Винниках. Фото: Марти Талан

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: