Львів’яни разом з Патріархом Філаретом зможуть відвідати місце об’явлення Богородиці

Сьогодні, 11 вересня 2015 року, з Першосвятительським візитом до Львова приїде Патріарх Філарет, Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату.

В рамках візиту, 13 вересня, у свято Покладення чесного поясу Пресвятої Богородиці, відбудеться щорічна Всеукраїнська Патріарша проща до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці на Жовківщині. Божественна Літургія святителя Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський район) розпочнеться об 11.00 год.

Для вірян, які мають бажання взяти участь у Патріаршому богослужінні 13 вересня та не мають можливості самостійного доїзду, від усіх парафій Львівської єпархії організовано окремі паломницькі групи. Запис на поїздку проводиться у парафіяльних храмах, а також у Покровському кафедральному соборі м. Львова (вул. Грушевського, 2).

Нагадаємо, Глава УПЦ КП перебуватиме у Львівській єпархії з 11 по 13 вересня і за це час відвідає Личаківське кладовище, де молитиметься за загиблих героїв Небесної Сотні та воїнів-учасників АТО й освятить храм на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всецариця».

Джерело: velychlviv.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: