У Львові відбудеться гала-концерт відомих музикантів

1 вересня 2015 о 19:00 у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7)у межах благодійної акції «Третій вік: задоволення від читання» відбудеться гала-концерт відомих українських музикантів. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГО "Форум видавців".

Для львів’ян і гостей міста виступатимуть переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни» Павло Табаков, скрипаль-віртуоз Олександр Божик, володарка Гран-прі І Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик Оксана Муха, співачка та композиторка Ірина Доля, театральний етно-гурт «Курбаси» та фіналіст шоу «Голос країни» Андрій Лучанко.

Вхід за запрошеннями і пенсійним посвідченнями.

Безкоштовні запрошення можна отримати в касі Львівської філармонії (вул. Чайковського, 7) та в Палаці мистецтв з 10 вересня (вул. Коперника, 17).

Під час гала-концерту також оголосять переможців конкурсу «Моя книжкова полиця».

Благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання» спрямована на задоволення інтелектуальних потреб старшого покоління, ця подія збирає з кожним роком щораз більше відвідувачів.

Програма містить зустрічі з письменниками та інтелектуалами, майстер-класи, концерти, конкурси з хорошими призами.

У переліку заходів – авторські зустрічі з Галиною Пагутяк, Володимиром Лисом, Надією Гуменюк, Людмилою Таран, Мирославом Дочинцем, Василем Шкляром, Ніною Бічуєю, Ольгою Герасимюк. Майстер-клас «Український родовід» від Адріани Огорчак.

Концертний вечір найкращих львівських хоріву Львівському будинку органної та камерної музики (10 вересня о 19:00)

Вхід на книжковий ярмарок та всі заходи акції при наявності пенсійного посвідчення та флаєра – безкоштовний. Пенсіонери також отримають на вході купон на знижку на книжку від українських видавництв у розмірі 20 грн.

Додаткова інформація за телефоном – 063 997 45 20

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: