У Стрию хочуть запровадити "сухий закон"

У Стрию працівники міліції спільно з представниками органів влади, місцевого самоврядування та громадського активу обговорили питання дотримання правил торгівлі алкогольними напоями у місті.Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Головним питанням на обговоренні було порушення обмежень на торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом на території міста Стрий з 22.00 до 10.00, накладене рішенням Стрийської міської ради.

Як зазначила Олена Хромець, представник громадської організації «Стрийський Майдан», члени їхньої організації не раз переконувалися, що не всі підприємці у Стрию виконують рішення органу місцевого самоврядування. Про всі виявлені факти повідомлено в міський відділ міліції. За словами активістки, правоохоронці спрацювали оперативно та професійно, усі правопорушення задокументовано та процесуально оформлено.

У своєму виступі заступник начальника Стрийського міського відділу міліції підполковник міліції Іван Клонцак зазначив, що правоохоронці склали десять адміністративних протоколів за ч.2 та ч.3 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними напоями, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами. За фактами правопорушень, які нещодавно були виявлені громадськими активістами, працівники міліції наразі ще проводять перевірку, за результатами якої будуть складені протоколи та проінформовано Управління Держаної фіскальної служби України.

Учасники обговорення зійшлись на думці про необхідність проведення ще однієї зустрічі, на яку планують запросити представників усіх контролюючих органів та громадськості, а також   підприємців

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: