Фреймут розповіла, де їсть і з ким спить

У суботу, 12 вересня, у межах Форуму видавців українська телеведуча Ольга Фреймут презентувала власну книгу «Де їсть і з ким спить Фреймут». Це мандрівний щоденник із нотатками, які авторка зробила під час своїх подорожей Західною Україною, пише ZAXID.NET

Над написанням книги Ольга Фреймут працювала півроку. Однак саму ідею авторка виношувала близько двох років. Щоденник містить не тільки опис сервісу та послуг, а й біографію телеведучої. За словами Фреймут, її книга- це приклад «я-журналістики», бо на відміну від програм, які вона веде, книга написана у дуже особистому форматі.

«У нас дуже провокативний заголовок, але він з’явився ще до появи книги. Спочатку була назва. Вона з’явилась в Швейцарії. Назва відображає суперечність моєї натури: я хотіла розповісти, але не можу. Крім того, це хороший маркетинговий хід»,- розповіла телеведуча.

«Тут є місця, які я дуже люблю і місця, від яких я застерігаю. Тут також є мої поради. В Україні «я-журналістика» непопулярна. Я хотіла бути першою. Я писала дуже відверто, однак літредактор мене зупинила і казала, що так писати не можна. Ця книга стала для мене містичною. Я надихалась трохи Вірджинією Вульф, поетичною Ліною Костенко. У цій книзі легко відчути впливи моїх улюблених авторів»,- сказала Ольга Фреймут.

За словами редакторки видання Інни Корнелюк, в анотації не буде пере казано сюжету.

1365308

«Ми намагались працювати за руденівським принципом - відсікати все зайве та залишили лише головне. Крім того, у книзі також порушуються гендерні питання і проблеми. У жінок завжди виникають певні проблеми, коли вони намагаються самореалізовуватись»,- зауважила Інна Корнелюк.

Книга «Де їсть і з ким спить Фреймут» коштуватиме 150 грн. Ольга Фреймут також анонсувала вихід наступної книги про авторські рецепти її бабусі із західноукраїнської кухні та книги про мандри всією Україною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: