Новоствореним територіальним громадам допоможуть господарювати за новими правилами

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрінеться з представниками об'єднаних територіальних громад, вибори до місцевих рад в яких відбудуться вперше за новими правилами. На Львівщині уже існує 15 громад, які зможуть обрати депутатів до місцевих рад та самостійно сформувати власні органи влади. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

"Тим громадам, які добровільно об'єдналися, потрібно всіляко допомагати, - зазначив Олег Синютка. -  Важливо, щоб люди знали свої права і можливості, які вони отримають після такого об'єднання - а це фінансовий ресурс та право розпоряджатися землею”.

Нагадаємо, що Львівська обласна державна адміністрація надала  ЦВК перелік територіальних громад для призначення перших місцевих виборів голів та депутатів об'єднаних територіальних громад. Це - Заболотцівська, Гніздичівська, Новострілищанська, Тростянецька, Воле-Баранецька, Луківська, Вільшаницька, Бісковицька, Чукв’янська, Новокалинівська, Дублянська, Бабинська, Міженецька, Новоміська та Грабовецька громади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: