Порушено кримінальну справу за фактом розповсюдження антиукраїнських книжок на Форумі видавців

За фактом розповсюдження на Форумі видавців у Львові книг антиукраїнського змісту, які надруковані під маркою Харківського видавництва "Фоліо",  відкрито кримінальну справу. Матеріали даної справи передано у СБУ Харківської області. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

Про це повідомив начальник  Управлiння Служби безпеки України у Львiвськiй областi Віктор Андрейчук під час наради у Львівській ОДА, яка відбулася у понеділок, 14 вересня.

"У цій справі не все так просто, - сказав Віктор Андрейчук. - Частину книг під маркою українського видання було надруковано у Російській Федерації. Це спецоперація російських спецслужб".

За словами Віктора Андрейчука, такі масштабні заходи, як Форум видавців будуть використовуватися і надалі для дестабілізації ситуації у нашій країні.

"Ми повинні розуміти, що чим спокійніше буде на Сході, тим гучніше буде на Заході держави. Тобто, коли менше стрілятимуть у Донецькій та Луганській області, тоді збільшуватиметься ймовірність різного роду провокацій на Західній Україні", - підсумував голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: