Руслан Сенічкін презентував книгу «Сніданки для дітей»

11 вересня Львівський форум видавців запросив на презентацію книги Руслана Сенічкіна,  ведучого «Сніданку з 1+1». «Сніданки для дітей» – присвячені раціону та збалансованому харчуванню дітей віком від 6 місяців до 16 років.

“Перед сніданком ваша дитина має прокинутись набагато раніше, за 30-40 хвилин, ваше головне завдання – зробити так, щоб вашому малюкові сподобався запах з кухні. Напередодні важливо обговорити, чим будете снідати. Якщо ми обговорюємо з дитиною, то вона одразу почувається дорослішою і, повірте, обов’язково з’їсть те, що ви їй запропонуєте. В жодному випадку не можна примушувати їсти, ваш малюк має сам захотіти”, – розповів телешеф.

Усі охочі мали близько двох годин, щоб послухати, сфотографуватись, купити книгу з автографом самого автора та просто почастуватись смаколиками, які приготувала команда ранкового шоу ТСН.

Участь у написанні книги також узяла відомий дієтолог Галина Незговорова, яка допомогла збалансувати рецепти. Тому всі вони є не тільки смачними, а ще й корисними та поживними.

РІА Львів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: