У Старосамбірському районі відзначили Європейські дні добросусідства

У неділю, 13 вересня, в селі Нижанковичі Старосамбірського району відбулися Європейські дні добросусідства "Кордон 480". Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

Заходи розпочались із спільної Служби Божої в костелі, на якій були присутні священники усіх конфесій. Опісля відбулась спільна молитва за мир в Україні на центральній площі села Нижанковичі.

Під час свого виступу заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний наголосив, що ми маємо добрих сусідів на західному кордоні і, на жаль, не дуже добрих на північно-східному. "З огляду на сьогоднішню агресію зі сторони Росії, невідомо чи вдасться налагодити добросусідські відносини з нашим північним сусідом, - сказав Юрій Підлісний. - Натомість я дякую польським колегам за те, що вони є нашими адвокатами в Євросоюзі. Ви не одноразово приймали на лікування та реабілітацію наших військовослужбовців. Окрім того, діти учасників АТО та загиблих воїнів мали можливість побувати в різних відпочинкових пізнавально-розважальних таборах".

В межах відзначення Європейських дній добросусідства кордон для перетину був відкритий з 09.00 год до 21.00 год. За цей період кордон в обидва боки перетнуло більше 2500 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: