У Самборі озброєний хуліган увірвався в будинок брата

Правоохоронці встановили, що зловмисник, маючи при собі пневматичний пістолет, крізь розбите вікно увірвався в будинок до свого брата. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

У Самбірський райвідділ міліції, 13 вересня о 17.30, надійшло повідомлення про порушення громадського порядку на одній з вулиць міста. На місце події виїхала група швидкого реагування. Правоохоронці встановили, що між двома братами, один з яких, 43-річний, мешкає у Самборі, а інший, 47-річний – у одному з сіл району, виник конфлікт.

Коли молодший з братів відмовився впустити старшого у свій дім, той, розбивши, скло у вікнах, таки увірвався в будинок. Під час з’ясування обставин, власник помешкання повідомив правоохоронцям, що брат погрожував йому пістолетом.

Правоохоронці виявили та вилучили у зловмисника предмет, схожий на пневматичний пістолет. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: