Квитки на постановки Львівської опери відтепер можна придбати онлайн

Довжелезні черги біля квиткових кас у Львівський державний цирк та Львівську обласну філармонії – в минулому: уже півроку квитки на події у ці заклади культури можна придбати онлайн, не виходячи із дому. А відтепер такою ж зручністю можна скористатися, якщо плануєте відвідати оперу чи балет у Львівському національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. Зручну, швидку і надійну систему купівлі квитків онлайн на постановки Львівської опери забезпечує квитковий сервіс gastroli.ua.  Про це Дивись Інфо повідомила Галина Гузьо.

Квитковий сервіс gastroli.ua працює легко, швидко та надійно. Глядачеві достатньо лише обрати з репертуару Львівської опери постановку, яку він хоче побачити, вибрати на комп’ютері найкраще місце у залі - і оплатити квиток онлайн за допомогою банківської картки. За лічені хвилини на електронну пошту надійде електронний квиток. Цей квиток потрібно лише роздрукувати на звичайному домашньому принтері (важливо – такий квиток уже не треба обмінювати!).

- Все більше і більше українців купують квитки онлайн – на потяги, футбольні матчі, концерти, театральні вистави… - каже виконавчий директор компанії «ГАСТРОЛІ ЮЕЙ» Ярослав Микитин. – Адже це зручно та швидко. Людина економить свій час. А, уникаючи потреби стояти у черзі до каси, береже свої нерви. Купувати квитки онлайн на сайті www.gastroli.ua на постановки у Львівській опері буде зручно не тільки львів’янам, а й гостям нашого міста, які завчасно планують свій культурний відпочинок у Львові.

Окрім зручного онлайн-сервісу, «ГАСТРОЛІ ЮЕЙ» мають по Львову найпотужнішу мережу квиткових кас, яка налічує 23 каси. Вони розміщені як у центрі міста, так і у всіх його районах (у торгових центрах, банках тощо). Повний перелік фізичних кас «ГАСТРОЛІ ЮЕЙ» можна знайти на сайті www.gastroli.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: