У львівській школі масове отруєння. Одна дитина у лікарні

Учора, 15 вересня, учні львівської школи №98 масово отруїлися. Діти ввечері постійно рвали. Багато з них сьогодні не пішли до школи.

Про це ІА ZIK повідомили матір одного з першокласників п. Тетяна.

Жінка розповіла, що вчора її дитина прийшла додому із поганим самопочуттям: «Дитина була в’яла. Потім їй стало погано, вона почала інтенсивно рвати».

Мама першокласника розповіла, що відразу подзвонила до вчительки, однак на той момент з такими проблемами до неї ніхто не звертався. За кілька годин до схвильованої жінки почали телефонувати й інші батьки, які розповідали, що їхні діти у такому ж стані.

«Зранку стало відомо, що 30% класу не прийшло до школи. Всі діти страшенно рвуть», – додала п. Тетяна.

Вона зазначила, що вчора її дитина їла у школі гречку і молочну ковбасу.

Водночас у коментарі ІА ZIK начальник управління освіти Львівської міськради Галина Слічна, яка зараз перебуває у школі, де отруїлися діти, розповіла, що один учень із з кишковим розладом потрапив до лікарні.

«Ми вивчаємо ситуацію в цілому по школі. Зараз припинили роботу харчоблоку, викликали лабораторний центр. Фахівці будуть брати аналізи, щоб з’ясувати у чому справа», – повідомила Г. Слічна.

Вона додала, що поки не відомо, скільки дітей отруїлися.

«Ми робимо статистику щодо відвідування. Вже вивчили ситуацію по всіх школах. Більше ніяких звернень немає», – додала начальник управління освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: