У Львові відбудеться презентація україномовної версії гімну Світового Дня Молоді 2016

У четвер, 17 вересня, о 17.30 год. у Львові в приміщенні Антикафе CoMMuna (вулиця Галицька, 1, 2-й поверх) відбудеться презентація української версії гімну Світового Дня Молоді. Авторами та виконавцями української версії є учасники гурту «Кана» Христина Підлісецька та Олексій Каплунський, а також міс-Україна 2013 Анна Заячківська та гітарист і композитор з Івано-Франківська отець Олексій Саранчук. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Світовий День Молоді — це міжнародна подія, організована Католицькою Церквою. Вона об’єднує молодих людей, як католиків, так і інших християнських конфесій з цілого світу, і відбувається кожних 2-3 роки під проводом Святішого Отця Папи Римського. У 2016 році Світовий День Молоді відбудеться у Кракові. Провідними стануть слова «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» (Мт 5,7).

Докладніше про те, що саме очікує на учасників заходу, як підготуватись до цієї події та чому українцям варто поїхати до Кракова у липні 2016 року розповідатиме голова Комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк та інші учасники. Українську версію гімну представлятимуть музиканти з гурту «Кана» Христина Підлісецька та Олексій Каплунський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: